Concours d'élégance Paleis Het Loo - 2014


MET SPECTACULAIRE BEELDEN BABY!

We featured the history of the EEN CONCOURS d'ELEGANCE - PALEIS HET LOO as part of the Garagistry World Tour. The World Tour includes over 30 virtual visits to various locations around the globe to experience Collector Car activities throughout the world. (Use the Archive or Search function to view them). 

Concours d'élégance Paleis Het Loo zit er al weer op, maar wij genieten nog even na van de beelden. Vandaag het video verslag van deze fijne dag. Met spectaculaire beelden - en veel geluid - van de pre-war sprint vanuit de cockpit met de enige vrouwelijke chaufeur die dag. 
Here is all the action from the 2014 Concours event. To learn all about The Vredestein Sprint, check out the World Tour. To read the content in Dutch, please select "Translate" located in the RH column.

Het terrein voor Paleis het Loo in Apeldoorn was weer het fraaie decor voor het mooiste klassiekerfeest binnen onze landsgrenzen. De biënnale Concours d'Elégance Paleis Het Loo heeft ondertussen een grote reputatie. En niet alleen bij het publiek. De aanwezigheid van een internationale topjury om de prijzen uit te reiken geeft extra cachet aan de wie-heeft-de-mooiste-auto-competitie. AutosVanToen was de zaterdag royaal aanwezig bij deze 'petrolhead party'. Niet om te jureren, wel om jou te laten meegenieten van appetijtelijke Alpines, magistrale Maserati's en puike Porsches.
Want een prachtige vertoning is het, zij het een enorm aantrekkelijke en vermakelijke. Wat zowel geldt voor de auto als het evenement... Het begint al bij de ingang van de klassiekerparking waar een hoop autoliefhebbers klaar zitten met hun camera's in de aanslag. En terecht, want mensen, mensen, wat een fraai spul komt er dan bijeen! En zo divers. Een evenement op zich deze verzameling verleidelijke vehikels.